.geo-editorial-section{padding:48px 0}.geo-editorial-layout{display:grid;grid-template-columns:minmax(0,7fr) minmax(300px,3fr);gap:32px;align-items:start}.geo-editorial{min-width:0}.geo-editorial>:first-child{margin-top:0}.geo-editorial h2{font-size:30px;line-height:1.25;margin:25px 0 12px}.geo-editorial p,.geo-editorial li{line-height:1.65}.geo-editorial a{text-decoration:underline;text-underline-offset:3px}.geo-editorial img{max-width:100%;height:auto}.geo-sidebar{min-width:0}.geo-sidebar-card{padding:22px;background:#f3f8fc;border:1px solid #d5e4e8;border-radius:12px;margin-bottom:24px}.geo-sidebar-card h2{font-size:22px;line-height:1.3;margin:0 0 16px}.geo-sidebar-links{list-style:none;margin:0;padding:0}.geo-sidebar-links li+li{border-top:1px solid #d5e4e8}.geo-sidebar-links a{display:block;padding:10px 0;font-size:14px;font-weight:600}.geo-sidebar-quote{background:#fffbe2}.geo-sidebar-quote p{font-size:15px}.sidebar-quote-form label{display:block;font-weight:700;font-size:14px;margin:18px 0 8px}.sidebar-quote-form input{box-sizing:border-box;width:100%;min-width:0;padding:14px;font-size:18px;border:1px solid #b8cbd8;border-radius:6px;text-transform:uppercase;background:white}.sidebar-quote-form .btn{width:100%;margin-top:12px;padding:15px 10px}.sidebar-error{font-size:13px!important;margin-bottom:0}.sidebar-error:empty{display:none}@media(max-width:850px){.geo-editorial-layout{grid-template-columns:1fr;gap:32px}.geo-editorial-section{padding:30px 0}.geo-editorial h2{font-size:26px}.geo-sidebar{width:100%}}
.geo-editorial>section:first-child h2,.geo-editorial>h2:first-child{margin-top:0}
.geo-editorial a[data-quote]{display:inline-block;font-weight:700;text-decoration:underline}
